Menu
Your Cart

Elektrische tandenborstel

Elektrische tandenborstel
Tandartsen zeggen het keer op keer; de staat van je mond en tanden is van directe invloed op je algehele gezondheid. Door je mond en tanden schoon te houden, zorg je dus ook voor de rest van je lichaam! Je gebit reinigen, en dat weet iedereen inmiddels wel, doe je door 2 minuten goed te poetsen. Het is gebleken dat je die tijd nodig hebt om alle hoekjes goed schoon te krijgen en om de fluor in de tandpasta goed op je tanden in te laten werken. En de beste en meest effectieve methode om dat te doen is met een elektrische tandenborstel.

Wil je een elektrische tandenborstel aanschaffen, dan raak je al snel overweldigd door het grote aanbod en de verschillende mogelijkheden. Gelukkig weten wij er bij de Elektrische Tandenborstel Specialist alles van en wij hebben dan ook een breed assortiment van elektrische tandenborstels voor zowel volwassenen als kinderen. Maar ook losse opzetborstels zijn bij ons verkrijgbaar. Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend A-merken zoals Phillips, Braun, Panasonic en Oral-B in ons assortiment op te nemen, zodat jij ervan verzekerd bent een kwaliteitsproduct te kopen.

Soorten elektrische tandenborstels
Natuurlijk hebben ook elektrische tandenborstels een hele ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag de dag kun je ze dan ook indelen naar de manier van bewegen; er zijn sonische en roterend oscillerende tandenborstels. Sonisch houdt in dat de kop zijwaarts heen en weer gaand beweegt. Het is een zachte techniek die veel in tandartsenpraktijken wordt gebruikt en waarmee je schone, witte tanden krijgt. Roterend oscillerend houdt in dat de kop ronddraaiende, heen en weer gaande bewegingen maakt waarbij de borstel ook gedeeltelijk tussen de tanden kan komen. Ook hier krijg je een mooi, schoon gebit mee.

3D tandenborstels
Daarnaast kunnen beide soorten ook vaak pulseren. Het pulseren trilt het tandplak als het ware los, waarna de andere bewegingen van de borstelkop het verwijderen. Dit wordt 3D genoemd.

Extra functies
Veel nieuwere modellen elektrische tandenborstels beschikken over handige functies. Zo kunnen ze een informatiechip bevatten die bijhoudt of je lang genoeg gepoetst hebt (en een piepsignaal afgeeft na 2 minuten) en waarschuwt als de opzetborstel vervangen moet worden. Bij elektrische kindertandenborstels kan de tandenborstel gedurende 2 minuten een muziekje afspelen, zodat je kind precies weet hoe lang het moet poetsen. Elektrische tandenborstels worden meestal geleverd met een docking station om de tandenborstel in te zetten en op te laden. Soms kun je er ook de opzetborstels in kwijt.

Accessoires
Bij de aanschaf kun je ook letten op extra accessoires, zoals een monddouche, tongreiniger of flosapparaat.

Bestellen, natuurlijk bij de Elektrische Tandenborstel Specialist!
Wil jij ook een goede gezondheid voor je gebit en mond? Bestel dan een elektrische tandenborstel. Kijk in onze webshop welke het beste bij je past, en geef je bestelling aan ons door. Betalen kan makkelijk en veilig, bijvoorbeeld via iDeal. Wij zorgen er vervolgens voor, dat je elektrische tandenborstel binnen 2, hooguit 3 dagen bij je op de stoep staat. En bij bestellingen van boven de €75,- nemen wij ook nog eens de bezorgkosten voor onze rekening!